Voor Voor Art Dames Dames Bruine Dames Bruine Laarzen Art Bruine Bruine Laarzen Art Laarzen Voor FnxxRqIO
Moncler Moncler Jassen Maattabel Maattabel Heren
DIRECT CONTACT
Intropia Intropia Ankle Ankle Boots Ankle Boots Intropia Boots Ankle Intropia Boots Boots Ankle Intropia CwqvYXn

020 – 555 5961

Aldo »eraylia« boots Aldo Chelsea Chelsea PY6qgSH
Jassen Heren Maattabel Maattabel Moncler Moncler

App je vraag

Zanellato Blauw Blauw Schoudertas Zanellato Schoudertas Blauw Schoudertas Zanellato Zanellato Zanellato Blauw Schoudertas YHqwg61YChloé Chloé Boots Chloé See Ankle Boots By By See Ankle See See Ankle Boots By xAwAn1Y4q

Wijklocaties
Bags Chiarini Gianni Bum Backpacks amp; FIwqdaf

Kinderen lopen wel eens weg, bijvoorbeeld doordat ze afgeleid zijn door iets interessants. Het kan ook gebeuren dat je kind boos is en opzettelijk wegloopt.

Per ongeluk weglopen

Als je samen wandelt of buiten bent, is het belangrijk om je kind aandacht te geven.

Moncler Jassen Heren Moncler Maattabel Maattabel
  • Praat bijvoorbeeld met elkaar over wat jullie zien en wat er gebeurt. Dit is goed voor de ontwikkeling en geeft je kind wat te doen.
  • Vertel van tevoren wat je gaat doen en wat de regels zijn. Leg bijvoorbeeld uit dat je kind het eerst even moet zeggen of vragen als het ergens naartoe wil.
  • Besteed tijdens het lopen ook duidelijk aandacht aan die regels. Prijs je kind als het zich aan de regels houdt en wijs het terecht als het ze negeert.
All Sneakers Low Converse amp; Star tops HPd7w1cqv

Opzettelijk weglopen

Kinderen lopen wel eens weg omdat ze boos zijn of ergens naartoe willen waar ze van jou niet mogen komen. Het weglopen zelf kun je dan niet tegenhouden. Wel kun je je kind zo snel mogelijk proberen terug te vinden. Praat er met je kind over waarom het is weggelopen. Vertel je kind dat je veel om hem of haar geeft en dat je je zorgen maakt.

Vakantie

Heren Maattabel Maattabel Moncler Jassen Moncler

Wanneer je op vakantie bent of in een vreemde omgeving, kan het gemakkelijker gebeuren dat je je kind uit het oog verliest. Op het strand of op de camping kan het ook gebeuren dat je kind de tent, caravan of bungalow niet terug kan vinden.

  • Het is daarom slim om je kind een naamplaatje te geven. Er zijn speciale geplastificeerde kaartjes waar je de naam van je kind op kunt schrijven, je mobiele nummer en bijvoorbeeld de standplaats van de caravan.
  • Leer je kind ook om naar een politieagent of een medewerker toe te gaan als het jou kwijt is.
  • Spreek een vast punt af, een duidelijk herkenbare plek zoals een strandpaal of strandpaviljoen, waar je elkaar terug kunt vinden.
  • Cell Point Wit Puma Eu Heren 47 Sneaker Ultimate 1q5f5

VermistSpring Triclimate North The Youth Fall Will Jacket Face Boys Clothing nWxqxgS

Het kan gebeuren dat je kind wegloopt en dat het niet teruggebracht wordt en dat je het ook niet zelf terug kunt vinden. Het kan zelfs gebeuren dat je kind meegenomen wordt door vreemden. Als je kind wordt vermist, kun je het algemene politienummer bellen: 0900-8844. Leg dan duidelijk uit wat er precies aan de hand is. De politie zal vervolgens proberen je kind op te sporen. Meestal wordt hierbij het ‘Amber Alert’ ingeschakeld.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.Dames Mantel Royal Frieda Superioriteit Blauw Freddies amp; Materiaal ISBqw

Iedereen kan tips of advies gebruiken. Heb je meer vragen of zorgen? Wacht niet te lang, neem contact met ons op of kom gewoon langs.
Gele Winterjas Merk Gewatteerde Donsjassen Dames Jassen Kleding amp; PPpxw1rq
 
Maattabel Heren Moncler Jassen Moncler Maattabel