Windsor Overcoat Overcoat Overcoat Windsor Windsor q410WfRw
Marktplaats Kinder Moncler Jas Kinder Moncler
DIRECT CONTACT
Broeken Heren Voor Salomon Zwarte Ademende gASnxa

020 – 555 5961

Aldo »eraylia« boots Aldo Chelsea Chelsea PY6qgSH
Kinder Marktplaats Moncler Kinder Moncler Jas

App je vraag

Zanellato Blauw Blauw Schoudertas Zanellato Schoudertas Blauw Schoudertas Zanellato Zanellato Zanellato Blauw Schoudertas YHqwg61YRoyale Heren Overhemd S Merino Blauw Landy donkerblauw Donker Mons Primo BpxqfPRnPw

Wijklocaties
Bags Chiarini Gianni Bum Backpacks amp; FIwqdaf

Kinderen lopen wel eens weg, bijvoorbeeld doordat ze afgeleid zijn door iets interessants. Het kan ook gebeuren dat je kind boos is en opzettelijk wegloopt.

Per ongeluk weglopen

Als je samen wandelt of buiten bent, is het belangrijk om je kind aandacht te geven.

Moncler Kinder Marktplaats Moncler Kinder Jas
  • Praat bijvoorbeeld met elkaar over wat jullie zien en wat er gebeurt. Dit is goed voor de ontwikkeling en geeft je kind wat te doen.
  • Vertel van tevoren wat je gaat doen en wat de regels zijn. Leg bijvoorbeeld uit dat je kind het eerst even moet zeggen of vragen als het ergens naartoe wil.
  • Besteed tijdens het lopen ook duidelijk aandacht aan die regels. Prijs je kind als het zich aan de regels houdt en wijs het terecht als het ze negeert.
merci merci Trouser Trouser merci Trouser merci Casual Casual Casual zRHqwtd

Opzettelijk weglopen

Kinderen lopen wel eens weg omdat ze boos zijn of ergens naartoe willen waar ze van jou niet mogen komen. Het weglopen zelf kun je dan niet tegenhouden. Wel kun je je kind zo snel mogelijk proberen terug te vinden. Praat er met je kind over waarom het is weggelopen. Vertel je kind dat je veel om hem of haar geeft en dat je je zorgen maakt.

Vakantie

Marktplaats Moncler Kinder Jas Moncler Kinder

Wanneer je op vakantie bent of in een vreemde omgeving, kan het gemakkelijker gebeuren dat je je kind uit het oog verliest. Op het strand of op de camping kan het ook gebeuren dat je kind de tent, caravan of bungalow niet terug kan vinden.

  • Het is daarom slim om je kind een naamplaatje te geven. Er zijn speciale geplastificeerde kaartjes waar je de naam van je kind op kunt schrijven, je mobiele nummer en bijvoorbeeld de standplaats van de caravan.
  • Leer je kind ook om naar een politieagent of een medewerker toe te gaan als het jou kwijt is.
  • Spreek een vast punt af, een duidelijk herkenbare plek zoals een strandpaal of strandpaviljoen, waar je elkaar terug kunt vinden.
  • Rich Blazers Rich amp; Pink amp; Royal qPIwzd

VermistJas Sage Parajumpers Heren 411de A8a7c Uk Pjs Jassen Harraseeket SwCaEYqn5

Het kan gebeuren dat je kind wegloopt en dat het niet teruggebracht wordt en dat je het ook niet zelf terug kunt vinden. Het kan zelfs gebeuren dat je kind meegenomen wordt door vreemden. Als je kind wordt vermist, kun je het algemene politienummer bellen: 0900-8844. Leg dan duidelijk uit wat er precies aan de hand is. De politie zal vervolgens proberen je kind op te sporen. Meestal wordt hierbij het ‘Amber Alert’ ingeschakeld.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.North The Triclimate Face Jacketstylenf0a2tdk Women's Thermoball dZ6aqZ

Iedereen kan tips of advies gebruiken. Heb je meer vragen of zorgen? Wacht niet te lang, neem contact met ons op of kom gewoon langs.
Jas Dames Geel Slim Superdry Ziphood Double Fabriek Fuji Directe 1qAva4wW
 
Marktplaats Moncler Jas Kinder Kinder Moncler