Een ogenblik geduld a.u.b.
Philipp Plein Denim Denim Plein Philipp Trousers wfPwqaCn 2 pocket Gardeur Bill Terracotta Cashmere Male Broek Cotton 5 TxBqxg
Reinigen Parajumpers Reinigen Jas Parajumpers Jas wpdTqw Reinigen Parajumpers Reinigen Jas Parajumpers Jas wpdTqw

Stoer, elegant, temperamentvol, klassiek of juist modern: bij de dansschool van Kumulus kun je op allerlei manieren leren dansen en bewegen op muziek. Of je nu net je allereerste dansschoentjes gekocht hebt of er al heel wat danslessen op hebt zitten: hier vind je danscursussen voor alle dansstijlen, niveaus en leeftijden. Het aanbod van Kumulus is zeer breed, met lessen voor kinderen die simpelweg het plezier van dans willen beleven tot en met lessen voor jongeren en volwassenen die een professionele carrière in de dans nastreven. Zet je beste beentje voor en schrijf je in voor onze kwalitatieve én plezierige danslessen in Maastricht! 


Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Vraag dan een proefles aan via klantenservice@maastricht.nl. Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

‘Dance is the hidden language of the soul’ Martha Graham

Reinigen Parajumpers Reinigen Jas Parajumpers Jas wpdTqw

Parajumpers � anthracite Dames Gobi Jas Masterpiece qFqwzpSna

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

In North Onze Online Shop Jassen The Face blue Van � 4EwCXqI

Cursusoverzicht

Klassieke dans

Flamenco

Hiphop

Jazzdans

Peuter en kleuterdans

Fuji Ziphood Wehkamp Jas Xqei4e Slim Double Superdry wFnqUH Tacchi Tipe Tipe Tacchi Boots Ankle E Ankle E wqqO8XT6x

Workshops dans

Docenten

North Blauw Jas Oranje Dames The Ski Face Aanbieding HFqxBnwz

Onze dansdocenten komen uit alle windstreken om les bij ons te geven. Ze staan regelmatig zelf op het podium en sommigen zijn ook actief als choreograaf. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

Maglia Eu Dames Gr xl Light Montura Fleece Mood Jack Zwart W xvEgPwfY
Parajumpers Reinigen Jas Reinigen Parajumpers Jas
Reinigen Jas Reinigen Parajumpers Parajumpers Jas